ثبت نام

غذاها، دسرها و نوشیدنی های ترکی

معرفی غذاهای ترکی

اسکندر کباب Iskender kebap

نوعی کباب است که به صورت برش های نازک گوشت بره یا گوسفند به همراه سس گوجه و نان به صورت پرسی عرضه می شود. قیمت  این کباب از 20 لیر به بالا می باشد.


 
کوفته کباب köfte Kebap و آدانا کباب Adana

این دو نوع کباب با اندکی تفاوت ،ظاهر و طعمی مانند کباب های کوبیده را دارند که با نان و برنج سرو می شوند. قیمت این دو نوع کباب از 20 لیر به بالا می باشد.


 
شیش کباب şiş Kebap

طعم و ظاهری مانند کباب های چنجه و جوجه کباب را دارد که با نان و برنج سرو می شود .قیمت این کباب از 20 لیر به بالا می باشد.


 
دونر کباب Doner kebab

این کباب که به آن شاورما Shawarma نیز گفته می شود همان کباب ترکی است که به صورت ساندویچ یا پرسی سرو می شود. قیمت این غذا از 7 لیربه بالا می باشد.


 
پیده Pide و لاهماجون Lahmacun

پیده و لاهماجون پیتزاهای ترکی هستند که غالباً با پنیر و گوشت تهیه می شوند. بعضی از انواع این پیتزا با اسفناج و تخم مرغ طبخ می شوند که با توجه با طعم خاصشان طرفداران خودشان را دارند. قیمت پیتزاهای ترکی از 9 لیر به بالا می باشد.


 
کوفته köfte

کوفته های ترکی با گوشت و یا سبزیجات تهیه می شوند و قیمت آنها از 20 لیر به بالا می باشد.


 
ماهی Balık

ماهی در استانبول به صورت پرسی و ساندویچ عرضه می گردد. قیمت ساندویچ ماهی 10 لیر و ماهی های پرسی از 20 لیر به بالا می باشد. بهترین مکان برای صرف انواع ماهی زیر پل گالاتا و محله کومکاپی می باشد.


 
کمپیر Kumpir

نوعی سیب زمینی تنوری است که محتویات داخل آن شامل زیتون، ذرت، سوسیس، سالاد، پنیر، کره، قارچ و مواردی از این دست توسط مشتری انتخاب و به آن اضافه می گردد. قیمت کمپیر 20 لیر و بهترین مکان برای امتحان کردن آن اورتاکوی می باشد.


 
کوکورچ kokoreç

برای تهیه این غذا، روده پیچ خورده گوسفند یا بره را گریل کرده و پس از خرد کردن در کنار ادویه جات و چاشنی ها به دو صورت پرسی و یا ساندویچی سرو می کنند که قیمت ساندویچ آن 10 لیر و قیمت آن به صورت پرسی 20 لیر می باشد.


 
بورک Börek

بورک که ازخانواده شیرینی ها محسوب می شود از نان برشته شده به همراه کره و پنیر تهیه می شود. قیمت هر برش از بورک بسته به میزان و نوع آن از 5 لیر به بالا می باشد.


 
  رستوران های تاریخی و مشهور استانبول غذاهای ترکی را با کیفیت خیلی خوب ولی با قیمت گران و رستوران های زنجیره ای استانبول این غذاها را با کیفیت و قیمتی مناسب عرضه می کنند.

غذاهای خیابانی

میدیه Midye

صدفی است که با برنج و ادویه جات پر می شود و توسط فروشندگان دوره گرد به فروش می رسد. قیمت هر صدف یک لیر می باشد.


 
بلوط Chestnuts

بلوط گریل شده از خوراکی هایی است که توسط فروشندگان دوره گرد عرضه می شود. قیمت هر کدام از این بلوط ها 2 لیر می باشد.


 
سیمیت Simit

سیمیت همان نان است که انواع آن در فروشگاه های سیمیت سرای Simit Sarayi به فروش می رسد و نوع معروف آن که دایره ای شکل است توسط فروشندگان دوره گرد فروخته می شود. قیمت سیمیت 1/5 لیر می باشد.


 
 
دسرها

کونفه Künefe و کاداییف kadayif

برای درست کردن کونفه، پنیر را داخل دو لایه از کاداییف قرار می دهند، برشته کرده و به صورت داغ سرو می کنند. کاداییف اما خود ترکیبی از آب و آرد است که به صورت رشته ای درآمده و به صورت جداگانه نیز سرو می شود. کونفه عموماً در رستوران هایی که غذاهای گوشتی و کباب به عنوان غذاهای اصلی آنها می باشد به صورت دسر سرو می شود. قیمت کونفه و کاداییف از 5 لیر به بالا می باشد.




 
کایماک Kaymak

کایماک نوعی کرم (خامه) است که از شیر بوفالو، گوسفند و یا گاو تهیه می شود. کایماک معمولاً به همراه دسرهای ترکی مانند کونفه سرو می شود ولی نوع دیگری از آن که به بال کایماکBal Kaymak  معروف است به صورت جداگانه و همراه با عسل سرو می شود. کایماک را می توانید در رستوران ها، شیرینی فروشی ها، دسرفروشی ها و کافه ها میل کنید. قیمت کایماک به صورت کرم از 2 لیر به بالا و قیمت بال کایماک از 7 لیر به بالا می باشد.


 
کازاندیبی Kazandibi

نوعی شیرینی است که داخل آن از کرم پر شده است. کازاندیبی در شیرینی فروشی ها و دسر فروشی ها قابل تهیه است و در رستوران ها به همراه غذا سرو می شود. قیمت کازاندیبی از 7 لیر به بالا می باشد.


 
باقلوا baklava

باقلواهای ترکی در انواع و طعم های مختلف در دسرفروشی ها و شیرینی فروشی ها موجود می باشند. باقلوا در استانبول به صورت دانه ای و یا کیلویی فروخته می شود و قیمت آن در جاهای مختلف بسیار متفاوت است.


 
بستنی های ترکی یا دوندورما dondurma

بستنی های ترکی انواع مختلفی دارند که به صورت پرسی داخل بشقاب و یا به صورت اسکوپی عرضه می شوند. قیمت هر اسکوپ بستنی به صورت میانگین 5 لیر و بستنی های پرسی از 10 لیر به بالا می باشد.


 
شربت سماقSomac Sherbet  و شربت تمبرهندی Tamarind Sherbet

این دو شربت از نوشیدنی های محبوب در استانبول می باشند. شربت سماق عموماً توسط رستوران هایی که غذاهای گوشتی مانند کباب را سرو می کنند عرضه می شود ولی شربت تمبر هندی در شیرینی فروشی هایی مانند ارول فروخته می شود.


 
  دسرهای ترکی در استانبول در رستوران های زنجیره ای و به همراه غذا با کیفیتی مناسب و قیمتی به مراتب پایین تر از شیرینی فروشی های مشهور و کافه های زنجیره ای به فروش می رسند.
 
 

استانبول اسکندر کباب کباب کوفته کباب Iskender kebap آدانا کباب Adana شیش کباب دونر کباب Doner kebab شاورما Shawarma کباب ترکی پیده Pide لاهماجون Lahmacun پیتزاهای ترکی کوفته کوفته های ترکی ماهی پل گالاتا کومکاپی کمپیر Kumpir اورتاکوی کوکورچ بورک رستوران های تاریخی مشهور رستوران های زنجیره ای غذاهای خیابانی بلوط Chestnuts سیمیت Simit سیمیت سرای دسرها کونفه کاداییف kadayif کایماک Kaymak بال کایماک کازاندیبی Kazandibi باقلوا baklava باقلواهای ترکی
کل دیدگاه کاربران (4)

یکشنبه 18 فروردین 1398
کمپیر

| کمپیر عالیه.طعم عالی سیب زمینی تنوری به همراه مخلفاتی که خودتون انتخاب می کنید.بهترین جایی که میشه کمپیر رو خورد،اورتاکوی هست که تعداد زیادی از کمپیر فروش ها کنار هم قرار دارن و قیمت همشون هم 20 لیر هست.

یکشنبه 18 فروردین 1398
پیده

| پیده یا همان پیتزای ترکی غذای خوشمزه ای هست که انواع و اقسام آن را در استانبول میتونید میل کنید.من پیده را دو بار امتحان کردم .یکبار با گوشت چرخ کرده و یکبار دیگر بدون گوشت.هر دو بار هم در رستورانهای pidem در مراکز خرید امتحان.به نظر من غذای خوبی آمد و ارزش امتحان کردنش را داشت.

یکشنبه 11 فروردین 1398
پیتزای ترکی خوشمزه است

| لاهماجون پیتزای خوشمزه ای است.تا حالا دوبار در استانبول امتحانش کردم یک بار در رستوران پیدم و یکبار هم در محله فنر در یکی از رستوران های محلی.هر دوتای آنها خوشمزه و طعمی نزدیک به هم داشتن که البته با پیتزاهای متداول در کشورهای دیگر مزه اش فرق میکنه

یکشنبه 11 فروردین 1398
کوفته کباب

| کوفته کباب استانبول رو حتما امتحان کنید .من این غذا رو در رستوران سلطان احمد خوردم که بسیار خوشمزه بود مثل کباب های خودمون هست که مقداری ادویه مخصوص همراهش هست.